Fysioterapi Rødovre

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Rødovre hjælper vores dygtige fysioterapeuter dig med at komme tilbage til en tilværelse uden smerter.

Vi er specialister i rygsmerter, knæsmerter, sportsskader, skulder- og nakkesmerter.

Målsætningen er at give dig den bedst mulige behandling og genoptræning, så du kan leve det aktive liv, du fortjener.

Vores team nær Rødovre er alle uddannede fysioterapeuter, som har specialviden og erfaring til at kunne behandle og hjælpe vores patienter effektivt.

Hos os er det dig og dit behov, der er i centrum. Det vigtigste for os er, at du får den rigtige behandling gennem hele forløbet.

Når du vælger os som din specialiseret fysioterapeut nær Rødovre, bliver du aktivt inddraget i din behandlingsplan.

En behandling hos Fit&Sund starter med en grundig undersøgelse og en indledende samtale, hvor vi identificerer årsagen til, at du ondt i muskler og kroppens led

Du får kyndig vejledning og rådgivning af vores fysioterapeuter i forhold til dine mål, så du er i stand til at passe mest muligt på dig selv under og efter forløbet.

Fysioterapi nær Rødovre med dit behov i centrum

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Rødovre er behandlingen baseret på tre værdier, der danner grundlag for alt, hvad vi foretager os.

Nærvær, sundhed og viden er nøgleordene til et effektivt behandlingsforløb, som du rent faktisk får noget ud af.

Nærvær

Det er vigtigt for os som din fysioterapeut, at du har en god forståelse for, at det er dig og din bevægelighed, der er i centrum.

Når du besøger vores klinik nær Rødovre, kan du derfor forvente et nærværende og personligt forløb, hvor der er fokus på dit behov.

Du har vores fulde opmærksomhed, og vores behandling og/eller træning er sammensat, så den matcher dig og dine skader.

Sundhed

Sundhed er det produkt, vi tilbyder som klinik. Af samme årsag er sundhed et gennemgående tema i alle vores behandlinger.

Sundhed er en sammensat størrelse, og vi stræber efter at kunne bidrage på alle parametre, så du opnår en smertefri tilværelse uden symptomer.

Viden

Uden den rigtige viden ville vi ikke være i stand til at behandle dig effektivt.

Det er denne faglige viden og træning, som alle vores forløb er baseret på – og derfor de har en høj succesrate.

Alle vores fysioterapeuter og behandlere er her for at hjælpe dig, og behandlingerne er altid baseret på dit specifikke behov.

Effektiv fysioterapi og forebyggelse af smerter nær Rødovre

Det er væsentligt, at du får den rigtige behandling, hvis du lever et liv med smerter.

Det behøver ikke at være sådan, og i de fleste tilfælde kan du komme tilbage til en smertefri tilværelse uden behov for operation eller brug af medicin.

Mange af de klienter, der kommer forbi vores klinik nær Rødovre, har enten været forbi lægen eller fået stillet en lægehenvisning.

Her har de fået at vide, at de skulle tage smertestillende medicin. Sandheden er dog, at smerter sjældent går i sig selv igen.

Medicin har kun en kortvarig effekt, og det løser ikke de problemer, som er årsagen til dine udfordringer i bevægeapparatet.

Når du vælger Fit&Sund Fysioterapi nær Rødovre, tager vi som din fysioterapeut, fat i det, der er årsagen til problemerne.

Når vi kender årsagen, skræddersyer vi et forløb, baseret på dig og de kroniske tilstande, som du døjer med.

Kontakt Fit&Sund Fysioterapi Albertslund for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig tilbage til en aktiv tilværelse uden smerter.