[7 Simple Råd] til hurtig heling, som kun Pro Atleter kender & bruger

Få hjælp til hvordan du får dit liv igen, kommer tilbage til det du elsker, og føler dig bedre tilpas, end du havde turde forestille dig.

Sportsskader

Sådan kan skadede løbere, golfere eller cyklister komme i form (…Og forblive i form) ​fra frustrerende sportsskader, der forhindrer dig i at nyde sport og være aktiv.

Hør hvad glade klienter fra Fit&Sund Fysioterapi Albertslund fortæller

Se venligst videoerne, og nyd klient succeshistorierne, fra andre lige som dig, der har været hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund – Og gik der fra gladere og sundere end de havde turde håbe på, kun i løbet af få uger.

Hvorfor fortsætter mine sportsskader?

Hvis du fornylig har fået en sportsskade, eller hvis du har været plaget af en skade gennem længere tid – Så kan det være meget fristende at tænke “der er ikke noget alvorligt” og bare “finde sig i det” – Og fortsætte så godt, du kan.

Du kan meget hurtigt blive modløs eller ende med at føle, at du “sidder fast”. Du begynder måske at overveje, om du nogensinde kan komme tilbage til din sport eller forblive aktiv, som du tidligere plejede…

Hvis det sker for dig, så er du ikke alene – Vi ser folk, der går igennem det her, hele tiden. Vi behandler faktisk folk, der lever med en skade fra sport eller træning på vores klinik i Albertslund, uanset hvilket tidspunkt på året, det er…

Vi har gennem vores arbejde med atleter set næste alle typer af sportsskader, der findes – Og ved hvordan man hjælper folk med at genoptræne efter dem. Når mine atleter bliver skadet – Så starter vi behandlingen DAGEN EFTER.

Det er komplet det modsatte af, hvad de fleste mennesker gør, når de får en sportsskade. Det er derfor så mange mennesker, der lider af sportsskader, spørger sig selv:

”Der er gået flere måneder nu – Så hvorfor lider jeg STADIG af en skade, der stopper mig i at være aktiv og dyrke min favorit sport?”…

De fleste mennesker tror, når de får en sportsskade, at det vil blive bedre, hvis de hviler sig eller holder pause et par dage. De tror, at de kan vende tilbage til deres sport eller træning igen, hurtigt. Men når de så vender tilbage til at træne igen, så føler de sig stadig restriktive – Nogle gange er det endda værre, end det var til at starte med. Ofte, når du holder pause, så er der ingen smerter – Men lige så snart, du starter op igen, så kommer den tilbage, og uanset hvor meget hvile, du giver den, så virker det ikke til at blive bedre.

Lyder det som dig?

En anden ting vi ser rigtig ofte på vores fysioterapiklinik er, at folk går til læge, og lægen fortæller dem, at de skal hvile sig, bruge et støttebind og ”prøve de her smertestillende” og ”se hvordan det går” – Men 4 uger senere ender de med, at gå tilbage til den samme læge igen, fordi skaden ikke er blevet bedre, kun for at få at vide, at de skal hvile MERE, og får ENDNU en recept på endnu stærkere smertestillende piller.

Problemet er, når det kommer til sportsskader – baglårskader, forstuvede ankler, løberknæ osv., så er fuldstændig hvile sjælendt det bedste råd.

Så derfor er du måske forvirret og frustreret over, at du har fået forskellige ting at vide fra forskellige mennesker. Måske tror du, at du har et rygproblem – Men det er faktisk hoften, hvor problemet kommer fra?

Sportsskader kan være meget forvirrende, fordi det ofte er sådan, at der hvor smerterne kommer fra, ikke er det området, der skal fikses eller arbejdes på, og hvis du holder pause i for lang tid – Så begynder andre dele af kroppen at blive lige så, hvis ikke mere, problematisk!

Denne forvirring over “pause/hvile” gør ofte, at folk bliver ved med at afvente og skubber beslutningen om, at få deres skade behandlet, foran sig, så de kan komme tilbage til at træne og dyrke deres sport igen. Endnu værre er det, at mange mennesker bare ender med at acceptere, at “deres dage som aktiv atlet er talte” – Som om det er helt normalt, og det ‘skal’ være på den måde.

Har du det også på den måde?

Hvis du på nuværende tidspunkt er frustreret og lever med en sportsskade, så er her 7 grunde til, at det varer længere, end det burde:

Hvis nogle af disse ting er sket for dig – Så vil vi elske at hjælpe dig, ved at invitere dig til at booke en telefonsamtale med en af vores fysioterapeuter i Fit&Sund Fysioterapi Albertslund, for at finde ud af, hvad der kan gøres for at hjælpe dig. Det faktum, at du har prøvet nogle af disse – eller alle ting allerede, er faktisk en GOD TING, fordi når du ved, hvad der ikke virker – Så er du tættere på at finde ud af, hvad der gør!

Klik på knappen nedenfor for at booke en samtale med os, hvis du gerne vil have nogle solide råd over telefonen. Telefonsamtalen er uden betaling, og der er ingen forventninger om, at du booker en behandling hos os, når opkaldet er ovre. Vores mål er at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning om, hvad der er det bedste at gøre, som det næste skridt.

Hvordan slipper jeg af med smerterne?

”Hvad kan jeg gøre for at komme af med MIN sportsskade hurtigt?”…

Her er 4 ting, du kan gøre:

Hvis du gerne vil vide hvordan holdet hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund kan hjælpe dig tilbage til at være aktiv som hurtigt og sikkert som muligt – Vil vi gerne invitere dig til at starte med en helt gratis, uforpligtende, risikofri aftale på vores klinik.

Note: Denne Gratis Konsultation er noget vi tilbyder til folk, der er meget nervøse eller skeptiske omkring fysioterapi – Usikre på fordelene eller om det er rigtigt for dem. Hvis det lyder som dig, så start meget gerne med en gratis konsultation, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er galt, og hvad der kan gøres – Uden at du skal betale for det.

Hvordan kan I hjælpe mig?

Så det næste spørgsmål er:

”Hvordan kan det at vælge en fysioterapeut hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund, hjælpe dig med at komme af med din Sportsskade ordentligt?”

Her er blot nogle af de ting, vores fysioterapihold kan gøre for dig:​

Helt basalt kan vi hjælpe dig tilbage til et liv uden smerter og sportsskader.

Hvis du vil vide, hvad det koster – Og hvad vi har af ledige tider på vores fysioterapiklinik i Albertslund, så klik venligst på knappen nedenfor og udfyld den korte formular:

Kan vi hjælpe dig ved at lytte til din historie & give dig mere information?

Vælg hvilken løsningen, der passer dig bedst …

Hvis du ikke er helt klar til at booke en aftale endnu, og du har nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret først. Klik nedenfor, for at snakke i telefon med en fysioterapeut først.

Vi forstår, at du måske gerne vil undersøge lidt mere omkring prisen og ledige tider på fysioterapi, før du booker en aftale. Hvis det er dig, så klik nedenfor.

Er du usikker på, om fysioterapi er rigtigt for dig? Måske er du ikke sikker på, at det virker? Eller at vi kan hjælpe dig med dit problem? Du har måske haft en dårlig oplevelse tidligere? Hvis det lyder som dig, og du ønsker at undersøge, hvordan Fit&Sund Fysioterapi kan hjælpe dig, så er alt du skal gøre, at klikke på knappen nedenfor.