Fysioterapeut eller osteopat studerende søges

Vi søger en engageret fysioterapeut/osteopat studerende, der har et empatisk og venligt væsen, der ønsker at blive en del af vores voksende fantastiske team.

Fysioterapeuten/osteopat studerende skal være med til at give en behandling og kundeoplevelse i verdensklasse og skabe en wow-oplevelse for vores klienter.

Bliv en del af et fantastisk team

HVEM VI ER

For det første, er Fit&Sund Fysioterapi nok det bedste sted, du kan arbejde for, når vi snakker fysioterapi/behandling udenfor sygesikringen. Vi har oplevet hurtigt voksende vækst i de sidste par år. Vores øget fokus på vores klienter tillader os, at vi kan udvikle os så hurtigt over de sidste par år, og vi har nu en fantastisk stilling ledig til en fysioterapeut med store kompetencer og færdigheder – Der kan hjælpe os med at servicere og behandle endnu flere klienter.

HVAD VI GØR

Som virksomhed er vi stolte over at kunne levere en exceptionel kundeservice og behandling, samt give vores behandlere fantastiske muligheder for at udvikle deres manuelle færdigheder og styrke deres karriere. Vi tror på en holdfølelse og fællesskab på arbejdspladsen, der også involvere deling af information og workshops til vores klienter og lokalområdet.

HVAD VI HAR BRUG FOR

Vi leder efter en, der bare elsker livet, elsker mennesker samt har en positiv og sjov tilgang til både klienter og resten af teamet. Man kan altid være manuelle færdigheder, men man kan ikke lære personlighed og kvaliteter/standarder. Erfaring er derfor ikke påkrævet, men har du et ønske om at udvikle dig både personligt og professionelt, kunne denne her stilling være ideel og perfekt for dig.

HVAD DU FÅR FRA OS

Vi er ekstremt passioneret omkring holdfølelse, og arbejder sammen for at give vores klienter det bedst mulige service og behandling. Den personlige udvikling vil være støtte af alle i vores team, og der vil være mulighed for hjælp og sparring fra andre med mere erfaring og kompetencer, så du kan blive bedre.

Der er mulighed for både deltid og fuldtid med en attraktiv provisionsordning og garanteret fast minimumløn jævnfør basis kontrakt hos Danske fysioterapeuter. Hvis du læser det her og tænker “det her et lige et job for mig!” – Så send gerne en ansøgning og CV

Du kan sende CV + ansøgning til albertslund@fitogsundfysio.dk.
Du kan også ringe til vores klinik for mere information på 92 44 93 19.

fysioterapeut

Om Fit&Sund Fysioterapi Albertslund

Fit&Sund Fysioterapi Albertslund er grundlagt af Tim Madsen

Vi er en fysioterapiklinik i hastig vækst.

Vi tror på, at mennesker i alderen 40+ burde have meget bedre adgang til god behandling, der kan hjælpe dem med at forblive aktive, bevægelig og fri for smertestillende medicin.

Vi tror helhjertet på uddannelse, og tilbyder en enorm mængde af træning, undervisning og coaching. Dette er en fantastisk karrieremulighed, hvor du vil opleve at blive støtte enormt undervejs.

Vi holder til i vores lækre lokaler på Roskildevej i Albertslund.

Er det dig vi skal ansætte?

Send os dit CV på mail.
Eller ring for at høre mere om stillingen.