Mød vores team

Ansatte i FS Fysio Albertslund står klar til at hjælpe dig videre.

Vores mission er at hjælpe mennesker til at leve et aktivt liv, fri for smertestillende piller, risikable operation eller frygten for at sætte tempoet ned og lade smerterne bestemme over hverdagen og dig.

Gennem årene har vi hjulpet tusindevis af glade klienter til færre smerter og bedre bevægelighed – så de har kunne gøre mere af det, de elsker. 

Det kan være ting som at lege med børnebørn, gå lange ture i skoven/stranden, passe hus/have eller fortsætte med at dyrken, den sport du elsker – golf, tennis, fitness. 

Læs mere om os herunder

fitSundFysioterapi-Frederik

Frederik

Fysioterapeut & Osteopatisk behandling

Frederik er uddannet fysioterapeut i starten af 2021 og har siden arbejdet som fysioterapeut hos Fit&Sund. Frederik besidder den nyeste viden inden for fysioterapi og har en ildsjæl uden lige, for at hjælpe dig og sidder ikke fast i gamle undersøgelses- og behandlingsrutiner.

Derimod kan han give et helt friskt og nyt syn på lige netop din problematik. Forinden sin ansættelse, har Frederik arbejdet som massør i 3 år.

Frederik arbejder ud fra det synspunkt, at hele kroppen hænger sammen som en organisme. Derfor hjælper han dig ikke blot med dit symptom eller dine smerter. Han finder også hovedårsagen til dem, så problemet ikke bare kommer igen.

“Det er vigtigt at leve livet, hele livet – Ikke at skulle begrænse sig ift. sin fysiske kunnen, i de aktiviteter som betyder meget for en selv.
Jeg ønsker derfor at hjælpe lige præcis dig med at vende tilbage til din ønskede aktive hverdag igen.” – Frederik

Derudover har Frederik selv en aktiv hverdag fyldt med volleyball og styrketræning. Tidligere har han dyrket en masse svømning og karate.

Emil profilbillede

Emil

Fysioterapeut

Emil er uddannet fysioterapeut og har en overbygning som personlig træner. Det er den perfekte kombination for dig, hvis du både gerne vil træne din krop og skavanker, og samtidig sætter pris på at få noget behandling for at kroppen heles hurtigere. 

Emil er enormt vidensbegærlig og har sammen med resten af teamet løbende tilegnet sig viden omkring kroppens holistiske sammenhæng. 

Han behandler derfor ikke kun symptomerne i området, hvor du har ondt. Han kigger også på hovedproblemet til symptomerne og arbejder målrettet med at løse det. 

Når Emil har fri bruger han tiden på træning og elsker at spille computer 

fysioterapeut

Tim

Indehaver

Tim er uddannet fysioterapeut, men observerede hurtigt at mange mennesker blev fortalt af lægen, at de bare ”skulle hvile sig” og tage smertestillende medicin for at klare deres smerter.

Hvorfor han valgte at starte et samarbejde med Fit&Sund, for at hjælpe så mange mennesker som muligt – Her opstod muligheden for at sammensætte et team af dygtige fysioterapeuter og osteopater, og derved hjælpe endnu flere.

Med virksomhedens ansatte og den viden der er til rådighed i dag, blev det hurtigt klart at alder blot er et tal og ikke noget som du skal lade din krop definere af. – Har du smerter, kan vi hjælpe dig til at finde frem til den bedste løsning for netop dig og din problematik.

Kenneth

Fysioterapeut

Kenneth er uddannet fysioterapeut – med speciale indenfor ryg-, knæ- og nakke- / skuldersmerter.

Kenneth har i flere år arbejdet på en fysioterapiklinik indenfor sygesikringen med henvisning fra lægen, men han syntes ikke, at han kunne levere den kvalitet i behandlingen og den tid, der krævede med kun 30 minutter til rådighed. 

Derfor valgte han at søge nye veje og arbejde udenfor sygesikringen hos Fit&Sund Fysioterapi og levere de resultater og kvalitet, som han ved at folk fortjener.

Kenneth elsker at styrketræne og har en passion for stærkmandsdisciplinen. Han har tidligere spillet rigtig meget håndbold. 

Vil du have hurtig lindring?

Vælg Hvilken Løsningen, Der Passer Dig Bedst …