[7 Simple Råd], der lindrer knæsmerter uden brug af smertestillende medicin og knæbind

Råd og vejledning til hvordan du får dit liv tilbage, kommer tilbage til den livsstil, du elsker, og en bedre følelse end du troede muligt.

Knæsmerter

Sådan stopper du kroniske knæsmerter, der generer dig dagligt. Uden indsprøjtninger, smertestillende piller og uden at bære støtte- eller knæbind.

fysioterapi

Knæsmerter

Download gratis specialrapport med 7 tips, der lindrer kroniske knæsmerter.

Hør hvad glade klienter fra Fit&Sund Fysioterapi Albertslund fortæller

Se venligst videoerne, og nyd klient succeshistorierne, fra andre lige som dig, der har været hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund – Og gik der fra gladere og sundere end de havde turde håbe på, kun i løbet af få uger.

Hvorfor har jeg knæsmerter?

Hvis du lever med dårlige knæ, der er smertefulde og ømme – Så er det meget nærliggende at tro, at det ”bare er noget, der kommer med alderen”, og at det er ”lidt slid”, eller at det vil gå væk af sig selv.

Du kan ikke rigtig sætte en finger på, hvorfor du mærker knæsmerterne. De er kommet med tiden – Men det lader ikke til at blive bedre med tiden!


Hvis det sker for dig, så er du ikke alene – Vi hører rigtig ofte netop dette.

Faktisk er knæsmerter en af de MEST almindelige problemer, vi ser her hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund.

Og når det kommer til at leve med knæsmerter, vil alle vi ser have svar på de samme spørgsmål:

“Hvorfor sker det for mig?”…

eller

”Hvorfor lider jeg stadig af knæsmerter, når jeg nu har fundet mig i det i 6 måneder (måske mere)?”

De fleste mennesker oplever dette, når de får ondt i knæene – De tror, at det nok skal gå væk af sig selv.

At de vil vågne op en morgen, og det på ”magisk” vis er forsvundet, og vil være som om det aldrig er sket … Men 6 måneder senere har de stadig problemer med knæene – Ofte er det blevet værre med tiden.

Lyder Det Som Dig?

En anden ting vi ser rigtig ofte på vores fysioterapiklinik er, at folk går til lægen. Lægen fortæller dem, at de skal hvile sig og ”prøve de her smertestillende” og ”se hvordan det går”.

Men dette er sjældent det bedste råd, og når de vender tilbage 6 uger senere, har deres knæsmerter ikke ændret sig. Så sker det værste – De får endnu en recept på smertestillende, denne gang endnu stærkere og bliver bedt om at hvile sig MERE. Dette er vanvid og er med til at forklare, hvorfor så mange mennesker, i alderen 40+ , lider af kroniske knæsmerter.

Er Netop Denne Ting Sket For Dig?

Hvad er grunden til, at smerterne varer længere end de burde? Det er nemt at blive forvirret, fordi du har fået forskellige ting at vide, af forskellige mennesker. Der er en masse mennesker derude, der gladeligt deler ud af deres råd – Det er bare ikke alle råd, der er gavnlige.

Måske tror du, at dine knæsmerter er forårsaget af at gøre noget specielt – som at løfte eller sove akavet – Men i virkeligheden er det forårsaget af årevis med manglende træning, pleje af din krop, for lidt bevægelse og dårlige vaner. Løftet eller den akavede nattesøvn var bare EFFEKTEN af det.

Hvis du ikke ved, hvad du har med at gøre, kan knæsmerter være meget forvirrende. Derfor ender mange mennesker med at give op, og bare acceptere at det er ”en del af livet” – som om det er normalt, og bare ”sådan det er”.

Har Du Det Også På Den Måde?

Hvis du på nuværende tidspunkt lever med knæsmerter, er her 7 grunde til, hvorfor det varer længere end det burde:​

Hvis nogle af disse ting er sket for dig – Vil vi rigtig gerne invitere dig til at booke en telefonsamtale med en af vores fysioterapeuter i Fit&Sund Fysioterapi Albertslund.

Telefonsamtalen er gratis, og du er ikke forpligtet til at booke en aftale med os, når opkaldet er slut. Vores mål er at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du ved, hvad der vil være det bedste at gøre som det næste.

Hvordan slipper jeg af med knæ-smerterne?

”Hvad Kan Jeg Gøre For At Komme Af Med MINE Knæsmerter Hurtigt?”…

Her er 4 ting, du kan gøre:

Hvis du gerne vil vide hvordan holdet hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund kan hjælpe dig til et liv med færre knæsmerter – Vil vi gerne invitere dig til at starte med en helt gratis, uforpligtende, risikofri aftale på vores klinik.​​

Note: Denne Gratis Konsultation er noget vi tilbyder til folk, der er meget nervøse eller skeptiske omkring fysioterapi – Usikre på fordelene eller om det er rigtigt for dem. Hvis det lyder som dig, så start meget gerne med en gratis konsultation, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er galt, og hvad der kan gøres – Uden at du skal betale for det.

Hvordan kan I hjælpe mig?

Så det næste spørgsmål er:

”Hvordan kan det at vælge en fysioterapeut hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund, hjælpe dig med at komme af med dine knæsmerter – I løbet af de næste par dage?”
Her er blot nogle af de ting, vores fysioterapihold kan gøre for dig:​

Helt basalt kan vi her hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund hjælpe dig tilbage til et liv fri for daglige, irriterende og kroniske knæsmerter.

Hvis du vil vide hvad det koster – Og hvad vi har af ledige tider på vores fysioterapiklinik i Albertslund, så klik venligst på knappen nedenfor og udfyld den korte formular:

fysioterapi

Lær hvordan du kan slippe af med knæsmerter og igen leve det liv, du ønsker

Download gratis specialrapport med 7 tips, der lindrer kroniske rygsmerter.

Kan vi hjælpe dig ved at lytte til din historie & give dig mere information?

Vælg hvilken løsning, der passer dig bedst …

Hvis du ikke er helt klar til at booke en aftale endnu, og du har nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret først. Klik nedenfor, for at snakke i telefon med en fysioterapeut først.

Vi forstår, at du måske gerne vil undersøge lidt mere omkring prisen og ledige tider på fysioterapi, før du booker en aftale. Hvis det er dig, så klik nedenfor.

Er du usikker på, om fysioterapi er rigtigt for dig? Måske er du ikke sikker på, at det virker? Eller at vi kan hjælpe dig med dit problem? Du har måske haft en dårlig oplevelse tidligere? Hvis det lyder som dig, og du ønsker at undersøge, hvordan Fit&Sund Fysioterapi kan hjælpe dig, så er alt du skal gøre, at klikke på knappen nedenfor.

fysioterapi