Fysioterapi Albertslund

Hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund er vi specialister og har stor erfaring med alle former for rygsmerter, knæsmerter, skuldersmerter, nakkesmerter og sportsskader.

Teamet i Fit&Sund Fysioterapi Albertslund består af erfarne fysioterapeuter og behandlere, der er klar til at hjælpe dig tilbage til en smertefri tilværelse.

Vores patienter er personer på 40+, der ønsker at leve det aktive liv, som de fortjener. Et liv, der giver dig mulighed for at nyde alle de ting, du elsker.

Hos os består behandlingen af et individuelt behandlingsforløb, som har fokus på at hjælpe dig så optimalt som muligt.

Uanset om vi behandler, genoptræner eller kører holdtræning, er det altid dig, der er i centrum. Vi lægger vægt på at inddrage dig aktivt i processen.

Når du vælger Fit&Sund Fysioterapi Albertslund, starter vi behandlingen med en grundig undersøgelse, hvor vi tager udgangspunkt i de bagvedliggende årsager.

Undervejs i din genoptræning får du selvfølgelig kyndig rådgivning og vejledning i forhold til dine personlige mål, så du er sikret et optimalt forløb i klinikken.

Fysioterapi i Albertslund med et individuelt behandlingsforløb

Hos Fit&Sund i Albertslund er vores fysioterapi, træning og behandlinger bygget på tre kerneværdier, som skinner igennem i vores daglige arbejde.

De tre værdier er nærvær, sundhed og viden – grundpillerne i ethvert personligt behandlingsforløb, vi tilbyder som autoriserede fysioterapeuter:

Nærvær

Nærvær er omdrejningspunktet i alle vores behandlinger.

Når du besøger Fit&Sund Fysioterapi Albertslund kan du forvente et nærværende forløb, hvor du rent faktisk bliver hørt og mødt med stor forståelse.

Det er dig, der er i centrum, og vi går op i, at du kan fornemme, at du har vores fulde opmærksom, når du er i klinikken.

Sundhed

Sundhed er vores produkt og et gennemgående tema i alle vores behandlinger.

Når du besøger klinikken i Albertslund, har vi fokus på både den fysiske, sociale og mentale sundhed.

Vi anerkender, at sundhed er en sammensat størrelse, og vi stræber efter at bidrage på alle parametre og problematikker.

Viden

Viden er Fit&Sund’s vigtigste ressource som uddannet fysioterapeut, da det er denne faglige viden, der danner grundlag for vores behandlinger.

Den rigtige viden er en forudsætning for, at vi kan tilbyde dig et effektivt behandlingsforløb på akutte skader.

Vi har en høj kvalitetsstandard, og alle behandlere på vores team er uddannet til den funktion, de varetager i klinikken.

Fit&Sund Fysioterapi Albertslund behandler og forebygger smerter

Hvis dagligdagen er fyldt med smerter, er det vigtigt, at du får den rigtige behandling for at opnå smertefrihed.

Det gælder, uanset om du har rygsmerter, spændingshovedpine eller knæsmerter – og ligegyldigt, om de er forårsaget af ulykker, idrætsskader eller noget tredje.

Ofte ender en skade i muskler, skulder, nakke eller ryg med at blive værre, hvis du lader dem stå til.

Den nemmeste løsning er smertestillende medicin, som har en lindrende, men kortvarig effekt på belastningen. Det er ikke en løsning, vi anbefaler vores patienter.

Samtidig kan medicinen have helbredsmæssige konsekvenser og problematikker på længere sigt. Den forebygger ikke, men maskerer smerten i bevægeapparatet.

Hos Fit&Sund Fysioterapi i Albertslund behandler vi dine smerter ved at identificere den bagvedliggende årsag til, at du ikke er smertefri.

Når vores behandlere kender årsagen, kan den rigtige behandling og fysioterapi fjerne og forebygge smerterne.

Kontakt Fit&Sund Fysioterapi Albertslund for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig tilbage til en aktiv tilværelse uden smerter.