fysioterapi

De mest almindelige skulderproblemer og hvordan du forebygger dem

Hvis du har haft problemer med skulderen i flere uger (ellers måske måneder), og du håber, at det bare bliver bedre med tiden eller på magisk vis heler af sig selv, eller du har fået nok af smertestillende piller, der ikke hjælper.

Måske oplever du problemer, når du skal sætte noget op på de øverste hylder, sove om natten eller løfte på dine børn/børnebørn eller træne

Så er den her blog til dig!

​Vi har samlet nogle gode råd til dig fra vores eksperter og har lavet nogle praktiske øvelser, som du kan gå i gang med allerede nu. Yderligere har vi kigget på nogle naturlige måder du kan lindre dine smerter – Alt sammen til dig her i blogindlægget.

Det mest almindelige skulderproblem – Rotatorcuff skade

​Hvis du har et skulderproblem og du tror, at det kan være relateret til en rotatorcuffskade, så er der nogle ting, du kan holde øje med for at få det bekræftet. De mest almindelige symptomer og situationer, hvor du vil opleve smerter, er typisk når du løfter armen over skulderhøjde, når du skal sætte noget på de øverste hylder eller løfte en kasse på plads.

Det kan også være et problem, hvis du skal række armen om bag på ryggen. Det gør vi typisk, når vi skal tage jakke på eller når vi skal gribe efter sikkerhedsselen i bilen.

Du kan også opleve ubehag i skulderen, når du skal skænke en kop kaffe eller når du skal have armene ud fra kroppen, tager tøj på mm.

Andre symptomer kan også komme sidst på dagen, når du har brugt armen meget, og du har svært ved at bevæge den, skulderen føles svag eller der kommer øget smerte, når du ligger på den i sengen eller sofaen.

Disse positioner for skulderen vil ofte være smertefulde, fordi det opstår væske/betændelse i leddet, og der kan derfor opstå smerte fordi senerne/musklerne i skulderen bliver klemt. Det gør ofte ondt og kan give yderligere skader eller revner i sene og muskulatur på den skulder, der gør ondt.

 

Øvelser til at undgå de mest almindelige skulderproblemer

Hvis du lider af skuldersmerter, kan det altid være en god ide at øge styrken og stabiliteten af skulderen.

Se videoen, hvor vi gennemgår nogle simple øvelser, du kan lave hjemme. Der vil være lidt forskelligt fokus, der arbejder med de forskellige bevægelser og vigtigste ting i forhold til forebyggelse eller genoptræning af en skade i rotatorcuffen.

Flere naturlige måder at stoppe skuldersmerte

Hos Fit&Sund Fysioterapi har vi flere forskellige måder, hvorpå du kan lindre dine skuldersmerter på en naturlig måde. Det er nemt at få fat på og det er helt GRATIS – Du kan hente det online eller komme forbi vores fysiske klinik, hvor du kan få det udleveret.

Gratis rapport til lindring af skulder- og nakkesmerte

Få din kopi af vores gratis rapport, der forklarer:
Hvordan du lindrer dine daglige, irriterende og irriterende nakke- og skuldersmerter naturligt – før det bliver værre.

Klik her for at Downloade din gratis rapport

Konsultation til gratis screening

Hvis du har gået med irriterende skuldersmerter i flere uger eller endda måneder og det kun bliver værre – så går det formentlig ikke væk af sig selv med tiden.

Vi har arbejdet med hundredvis af mennesker med skuldersmerter, der ikke kan løfte på deres børnebørn, sove ordenligt om natten, gå i haven eller være aktive med sport.

Nu kan de mennesker bevæge sig bedre, har fået deres gamle liv tilbage og kan være aktive, som du gerne vil. Det kan de alt sammen gøre uden at tage smertestillende piller. Mange af dem startede med en gratis screening.

I denne GRATIS screening kan du få hjælp fra en ekspert, og du kan få svar på mange af dine frustrationer og bekymringer – Alt sammen GRATIS, på 30 minutter.

For at finde ud af, hvordan du ENDELIG kan finde en løsning på dine skulderproblemer…

Arranger din gratis screening ved at ringe til os 92 44 93 19 eller ved at klikke på linket nedenfor:

Klik her for at booke din gratis screening

DEL MED ANDRE

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *