Fysioterapi Taastrup

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Taastrup tilbyder vi forskellige behandlinger af skuldersmerter, rygsmerter, knæsmerter og sportsskader.

Når du vælger os til Fysioterapi nær Taastrup, får du tildelt en personlig fysioterapeut, som følger dig gennem hele behandlingsforløbet i klinikken.

Vores fysioterapeuter sætter sig grundigt ind i dine udfordringer og problematikker, så vi er i stand til at hjælpe dig bedst muligt.

Hos os bliver du mødt af forståelse, og vores målsætning med din genoptræning er at hjælpe dig tilbage til en smertefri tilværelse – fyldt med velvære i dagligdagen.

Måske har du allerede været et smut forbi lægen, hvor du har fået at vide, at smertestillende medicin er vejen frem.

Den holdning deler vi ikke i vores klinik nær Taastrup. I stedet finder fysioterapeuterne frem til den bagvedliggende årsag til dine smerter og skader.

På den måde er vi i stand til at sammensætte en behandlingsplan, der fjerner dem én gang for alle.

Fysioterapi nær Taastrup baseret på sunde værdier

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Taastrup lægger vi stor vægt på den personlige relation med vores patienter.

Vi er bevidste om, at vores arbejde kan være med til at ændre din tilværelse til det bedre, og den opgave tager vi seriøst.

Derfor er behandlingerne funderet i tre kerneværdier, som danner grundlag for alt, hvad vi foretager os i klinikken.

Vores fysioterapi er baseret på følgende værdisæt:

  • Nærvær: Den personlige relation er altafgørende, hvis vores behandling og personlig træning skal være succesfuld. Når du vælger os til Fysioterapi nær Taastrup, får du én personlig fysioterapeut, som behandler og træner dig. Vi sammensætter i fællesskab en genoptræningsplan, som hjælper dig tilbage til en smertefri tilværelse i balance.
  • Sundhed: Sundhed handler ikke udelukkende om kroppen. Både den fysiske, psykiske og sociale sundhed skal gå op i en højere enhed, hvis du skal leve et liv fyldt med velvære. Vores målsætning som Fysioterapeut nær Taastrup er at bidrage til sundhed på alle parametre, så du kan leve et aktivt liv uden at bekymre dig om smerter.
  • Viden: Den absolut vigtigste kilde til et succesfuldt behandlingsforløb er viden. Alle fysioterapeuter har den rigtige uddannelse og praktiske erfaring til at kunne behandle dig effektivt. Vi efteruddanner løbende vores fysioterapeuter, så de er opdateret på den nyeste viden inden for området.

Fysioterapeutisk behandling nær Taastrup med dit behov i centrum

Hvis du vil slippe fri for smerterne én gang for alle, er det altafgørende, at du får den rigtige behandling.

Ingen patienter er ens, og derfor er det også umuligt at sammensætte en pakkeløsning, der tilgodeser alle.

Derfor starter alle behandlinger med en individuel forundersøgelse, hvor vi finder frem til dét, der er årsag til dine smerter.

På baggrund af forundersøgelsen er vi i stand til at skræddersy et behandlingsforløb, som tager udgangspunkt i netop dig.

Alle behandlinger er forankret i et sundt værdisæt, og vi tilpasser naturligvis forløbet, så det passer ind i din hverdag. Det vigtigste er, at du føler dig tryg, når du er hos os.

Vi kan hjælpe dig, hvis du er vendt slukøret hjem fra lægen, eller hvis du bare har mistet modet.

Vi kan ikke udrette mirakler, men vi kan med den rigtige behandling, få dig tilbage på sporet. Kontakt os alle hverdage for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.