Fysioterapi Søborg

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Søborg er vi specialister i professionel behandling af sportsskader, rygsmerter, knæsmerter og skuldersmerter.

Med den rigtige behandling og genoptræning kan du komme smerterne til livs én gang for alle – og det vil vores autoriserede fysioterapeuter gerne hjælpe dig med.

Alle vores fysioterapeuter brænder for at gøre en forskel for vores patienter.

I klinikken har vi den rette viden og erfaring til at behandle dig effektivt, så du kan vende tilbage til en smertefri tilværelse hurtigst muligt.

Når du vælger Fit&Sund Fysioterapi nær Søborg som din personlige fysioterapeut, er det dig og din krop, som er i fokus.

Vi sammensætter i fællesskab et individuelt behandlingsforløb og en behandlingsplan, som tager udgangspunkt i dine smerter.

Alle vores forskellige behandlinger med en grundig forundersøgelse og kropsanalyse, hvor vi identificerer, hvad der ligger til grund for dine gener.

Fysioterapi nær Søborg med fokus på individuel behandling

I vores klinik symptombehandler vi ikke, men fokuserer i stedet på at sammensætte et behandlingsforløb, som har til formål at fjerne dine smerter én gang for alle.

For at sikre et effektivt forløb er vores metoder og behandlinger forankret i tre kerneværdier, som er et gennemgående tema i klinikken.

Vi er her for at hjælpe dig, og det gør vi bedst med en bred vifte af sunde kerneværdier.

Fysioterapien tager udgangspunkt i følgende kerneværdier:

  • Nærvær: En succesfuld behandling og træning udspringer af dine specifikke udfordringer. Når du vælger Fit&Sund Fysioterapi nær Søborg, er det dig og dit problem, der er i centrum. Det er vigtigt for os som din fysioterapeut, at du føler dig hørt, og derfor får du rådgivning før, under og efter træningen, så vi sammen kan løse dine udfordringer.
  • Sundhed: Vi mener som behandler, at sundhed er en sammensat størrelse, som ikke bare består af den fysiske sundhed. Derfor har vi også fokus på den mentale sundhed i vores behandling. Du får hjælp til at vende tilbage til en aktiv tilværelse, som er fyldt med det velvære, du fortjener.
  • Viden: Det er ikke muligt at fjerne smerter, hvis ikke man anvender den korrekte praksis og de rette øvelser. Af samme årsag er alle vores fysioterapeuter uddannede til netop den funktion, som de varetager i klinikken. Vi sørger naturligvis for løbende at efteruddanne vores team, så du kan være sikker på, at behandlingen tager udgangspunkt i den nyeste viden på området.

Kontakt en af vores dygtige fysioterapeuter i dag

Mange af vores patienter kommer til vores klinik efter et besøg hos lægen. Her har de fået at vide, at smerterne går i sig selv, hvis du forholder dig i ro.

I mellemtiden kan du dæmpe dem med smertestillende medicin.

Det er en behandlingsform, som vi fraråder på det kraftigste. Det fjerner nemlig ikke årsagen til dit problem, men dæmper dem midlertidigt.

Når du vælger Fit&Sund Fysioterapi nær Søborg, starter vi med at finde den bagvedliggende årsag til dine smerter.

Når vi kender årsagen, er vi i stand til at behandle dem – og det har en positiv effekt.

Kontakt klinikken i dag på telefon 92449319 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.