Fysioterapi Høje Taastrup

Drømmer du om at komme tilbage til en tilværelse uden smerter i bevægeapparatet? Så kan vi hjælpe dig.

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Høje Taastrup er alle medarbejdere specialiseret i at behandle skuldersmerter, rygsmerter, nakkesmerter, knæsmerter og sportsskader.

Vi kan ikke udrette mirakler, men med den rigtige fysioterapi, behandling og genoptræning kan vi få dig tilbage på sporet.

Når du vælger os til Fysioterapi nær Høje Taastrup, får du en personlig fysioterapeut.

Vi afsætter tid til at sætte os ind i de udfordringer, der danner grundlag til dine smerter i dagligdagen.

Derfor starter alle vores forskellige behandlinger med en indledende forundersøgelse, hvor vi vinder frem til den bagvedliggende årsag.

Ved at bruge tid på at identificere den bagvedliggende årsag til dine smerter, er personalet i stand til at skræddersy en individuel behandlingsplan, som én gang for alle hjælper dig af med dine smerter.

Vi symptombehandler ikke i klinikken, men tager fat ved roden af problemet.

Fysioterapi nær Høje Taastrup med et sundt værdisæt

Hos Fit&Sund i nærheden af Høje Taastrup bliver du mødt af et dedikeret team, som forstår dig og dit behov for behandling og/eller personlig træning.

Vi lægger stor vægt på den personlige relation til vores patienter. Vi er bevidste om, at vores arbejde i klinikken har en afgørende betydning for din tilværelse.

Den opgave tager vi alvorligt, og derfor er alle vores behandlinger funderet i et sundt værdigrundlag.

Vi arbejder på baggrund af følgende værdisæt:

  • Nærvær: Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du vælger os til Fysioterapi nær Høje Taastrup. Nærvær er nøglen til et succesfuldt behandlingsforløb – og derfor får du én personlig fysioterapeut, som sammensætter en genoptræningsplan og følger dig hele vejen.
  • Sundhed: Sundhed handler ikke udelukkende om, hvilken fysiske tilstand din krop i. Sundhed er derimod en sammensat størrelse, hvor både dit fysiske, mentale og sociale velvære skal gå op i en højere enhed. Vi ønsker at bidrage til øget sundhed på alle parametre.
  • Viden: Hvis vi skal kunne behandle dig effektivt, er det vigtigt, at vi har den rigtige viden. Alle fysioterapeuterne på vores team har den rette uddannelse og erfaring til at kunne varetage den funktion, de har på holdet. Samtidig sørger vi for løbende at efteruddanne vores personale.

Lad os hjælpe dig tilbage til en smertefri tilværelse

Vil du slippe fri for smerterne én gang for alle? Så er det afgørende, at du får den rigtige behandling og genoptræning.

Vi er bevidste om, at ingen mennesker er ens, og derfor tilbyder vi heller ikke pakkeløsninger, der skærer alle over én kam.

I stedet tilbyder vi individuelle behandlingsforløb, hvor vi bruger tid på at forstå dine udfordringer.

Af samme årsag starter vi med en forundersøgelse, hvor vi finder frem til dét, der er årsagen til dine udfordringer.

Det gør os i stand til at skræddersy et behandlingsforløb, der hjælper dig med at komme tilbage til en aktiv tilværelse, som ikke er præget af smerter – og vi kan også hjælpe dig, selvom du har været forbi lægen.

Når du besøger lægen, vil du ofte få at vide, at smertestillende medicin og hvile er vejen frem.

Det er ikke en holdning, vi deler, da det kun sætter en midlertidig dæmper for smerterne.

Kontakt os i dag på telefon eller via e-mail for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vende tilbage til den smertefri tilværelse, som du fortjener.