Fysioterapi Herlev

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Herlev er vores fysioterapeuter og behandlere specialiserede i at hjælpe dig tilbage til en aktiv tilværelse med fysisk aktivitet.

Vi beskæftiger os med behandling af alle former for akutte skader og kroniske smerter. Eksempelvis rygsmerter, knæsmerter, nakkesmerter og sportsskader.

Vores behandlere i klinikken har den nødvendige viden og erfaring til at kunne behandle dig succesfuldt.

Vi sammensætter en individuel behandling og/eller genoptræning i fællesskab med dig.

Alle behandlingsforløb starter af samme årsag med en grundig forundersøgelse, hvor vi har fokus på at identificere årsagen til dine smerter og skader.

Undervejs får du kyndig vejledning og rådgivning i forhold til dine mål, så du kan passe på dig selv efter forløbet.

Fysioterapi nær Herlev med de dygtige fysioterapeuter

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Herlev tror vi på, at den bedste behandling og genoptræning ikke bare udspringer af de korrekte øvelser.

Det er vigtigt, at vi også tager højde for både dit fysiske og mentale velvære.

Derfor er vores behandling funderet i et værdisæt, som består af tre kerneværdier – nærhed, sundhed og viden.

Vi er her for at hjælpe dig, og vores behandlinger er baseret på dit specifikke behov.

Vi baserer vores behandling på følgende nøgleværdier:

  • Nærvær: Hvis din fysioterapi og træning skal være succesfuld, er det vigtigt, at du føler, vi lytter til dig – og det gør vi alt for, at du kommer til at mærke på egen krop. Når du vælger os til fysioterapi nær Herlev, har du vores fulde opmærksomhed og fokus. Du kan forvente et nærværende og personligt forløb, hvor du og din krop er i centrum.
  • Sundhed: I behandlingen har vi fokus på sundhed. Ikke bare den fysiske sundhed, men også den mentale og sociale sundhed i sin helhed. Vi tror på, at sundhed er en sammensat størrelse, og det er vigtigt for os at bidrage på alle parametre. Derfor er sundhed et gennemgående tema i alle vores behandlinger.
  • Viden: Vi ville ikke være i stand til at behandle vores klienter, hvis ikke vi havde den nødvendige viden og erfaring på området. Alle behandlere er uddannede til netop den funktion, som de varetager i vores klinik. Af samme årsag har alle vores behandlinger en høj kvalitet og en høj succesrate.

Kontakt os og slip for de kroniske smerter

Hvis du vil leve dit liv i balance uden gener, er det vigtigt, at du får den rigtige behandling og træning.

Når du besøger egen læge eller fysioterapeut, vil du ofte få at vide, at du skal forholde dig i ro og dæmpe skaden eller smerten med medicin.

Det er dog ikke nogen langtidsholdbar løsning, da det kun fjerner smerterne midlertidigt.

Når du vælger Fit&Sund Fysioterapi nær 2730 Herlev, tager vi fat omkring det, der er årsag til dine smerter.

Vi afsætter tid til at finde ind til kernen af problemet, så vi kan sammensætte et succesfuldt forløb. Kun på den måde kan du vende tilbage til en smertefri tilværelse.

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du i gang med et forløb? Kontakt os i dag og lad os tage en snak omkring dine udfordringer.