Fysioterapi Hedehusene

Lever du et liv med smerter og skader i bevægeapparatet, som forhindrer dig i at leve en aktiv tilværelse?

Det behøver ikke at være sådan, for der er en løsning på dine udfordringer i dagligdagen.

Med individuel behandling og personlig træning kan du komme tilbage til en smertefri tilværelse fyldt med velvære.

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Hedehusene er vores dedikerede team af fysioterapeuter klar til at hjælpe dig.

Vi er specialister i behandling af smerter og skader som f.eks. skuldersmerter, rygsmerter, knæsmerter og sportsskader.

Når du vælger os til fysioterapi, er du garanteret et personligt behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab sammensætter en behandlingsplan, der hjælper dig tilbage på sporet.

Derfor starter alle vores behandlinger også med en individuel forundersøgelse, hvor vi finder frem til den bagvedliggende årsag til dine smerter og skader.

Det gør os i stand til at skræddersy en genoptræningsplan, som fjerner smerterne én gang for alle.

Fysioterapi nær Hedehusene baseret på sunde værdier

Vi kan ikke udrette mirakler for dig. Smerterne forsvinder ikke bare fra den ene dag til den anden.

Til gengæld kan vi med den rette fysioterapi, behandling og genoptræning hjælpe dig til at opnå en tilværelse uden smerter.

Det kræver tålmodighed og engagement fra begge parter – og det er netop, hvad du kan forvente, når du vælger Fit&Sund Fysioterapi nær Hedehusene.

Fit&Sund Fysioterapi nær Hedehusene tager udgangspunkt i følgende værdisæt:
  • Nærvær: Nøglen til succesfuld fysioterapi og genoptræning er nærvær. Hos os får du ingen pakkeløsninger, da alle behandlinger er individuelle. Vi er nærværende og bruger tid på at sætte os ind i dine udfordringer, så vi kan tilrettelægge et forløb, der giver mening – og som hjælper dig af med smerterne.
  • Sundhed: Sundhed er en sammensat størrelse, som ikke relaterer sig til din krops fysiske tilstand. Sundhed er mere end det, og vi vægter den fysiske, mentale og sociale sundhed lige højt i vores klinik. Vi ønsker at bidrage til sundhed på alle parametre, da dette er en forudsætning for et liv i balance.
  • Viden: Alle fysioterapeuter på vores team har den rette uddannelse og praktiske erfaring til at sikre dig et effektiv forløb, når vi behandler dine smerter. Vi efteruddanner løbende vores personale, ligesom vi vidensdeler internt på teamet. Det betyder, at vi altid er ajour med den nyeste viden indenfor fysioterapi.

Hos os får du tildelt en uddannet fysioterapeut, som sætter sig grundigt ind i dig og dine udfordringer.

Alle fysioterapeuter på vores team har den nødvendige uddannelse, viden og erfaring til at kunne hjælpe dig sikkert og effektivt.

Vi er bevidste om, at vores behandlinger har en afgørende betydning for dit liv – og den opgave tager vi seriøst.

Book en samtale hos en uddannet fysioterapeut

Mange patienter og klienter retter henvendelse til os, fordi de har været forbi lægen, som blot har konstateret, at smertestillende medicin er løsningen.

Det er en behandling, vi ikke anbefaler i klinikken, da der kun er tale om en midlertidig løsning. Smertestillende medicin fjerner ikke smerterne, men sætter dem i bro.

Løsningen er i langt de fleste tilfælde fysioterapi og genoptræning hos en fysioterapeut, som går i dybden med, hvorfor du har ondt.

Kontakt klinikken nær Hedehusene på telefon 92 44 93 19 eller på nedenstående kontaktformular for at booke en tid.

Så sammensætter vi et forløb, som har til formål at fjerne dine smerter én gang for alle!