Fysioterapi Glostrup

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Glostrup har vi speciale i fysioterapeutisk behandling af rygsmerter, sportsskader, knæsmerter og skuldersmerter.

Lever du med sygdom, spændingshovedpine, skader eller smerter i muskler, som forhindrer dig i at leve det aktive liv, som du fortjener?

Så hjælper vores autoriserede fysioterapeuter dig tilbage til en smertefri tilværelse fyldt med velvære og balance.

Vores målsætning er at hjælpe dig med at blive fri for dine smerter gennem et personligt forløb med individuel behandling og træning.

Når du vælger Fit&Sund Fysioterapi nær Glostrup, er det dig, som er i centrum. Det vigtigste for os, er at behandlingen har den tilsigtede effekt.

Af samme årsag kan du forvente et stadigt voksende team af kompetente behandlere og fysioterapeuter, som altid gør sig umage.

Alle vores behandlinger starter med en grundig undersøgelse og konsultation, og undervejs får du kyndig vejledning og rådgivning af klinikkens behandlere.

Fysioterapi nær Glostrup, som er baseret på sunde værdier

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Glostrup har vi en klar vision – vi ønsker at hjælpe vores patienter tilbage til en aktiv og smertefri tilværelse i balance.

Derfor er vores behandlinger baseret på tre kerneværdier, som danner grundlag for alt, hvad vi foretager os i klinikken:

Nærvær

Når du vælger Fit&Sund Fysioterapi nær Glostrup, er det dig, som er i centrum i tæt samarbejde med fysioterapeuterne.

Klinikken tilbyder derfor et nærværende og personligt forløb, hvor der er fokus på dit specifikke behov som patient.

Vi sammensætter vores behandlinger, så den matcher dig og de udfordringer, som du døjer med.

Sundhed

Sundhed er det produkt, vi tilbyder i klinikken, og vi er bevidste om, at sundhed er en sammensat størrelse.

Vi har fokus på den fysiske, mentale og sociale sundhed. Derfor stræber vi efter at bidrage til øget sundhed på alle parametre, så du opnår den tilværelse, du fortjener.

Viden

Den vigtigste ressource i klinikken er viden. Den rigtige viden inden for området gør, at vi er i stand til at behandle vores patienter effektivt med individuel træning.

Alle på vores team har den nødvendige uddannelse og erfaring til at kunne sikre dig et optimalt forløb, der har den ønskede effekt.

Få en smertefri tilværelse med Fysioterapi nær Glostrup

Det er vigtigt, at du får den rigtige behandling, hvis du vil blive smertefri. I de fleste tilfælde vil den rigtige behandling hjælpe dig tilbage til en tilværelse uden smerter.

Vi skaber ikke mirakler, men baserer vores fysioterapi og træning på den rigtige viden og erfaring, så vi kan hjælpe dig til en tilværelse fyldt med velvære.

Mange af de klienter, som vi behandler på vores klinik nær Glostrup, har været hos lægen. Her har de fået at vide, at de skal dæmpe smerterne med medicin.

Det er ikke en behandling, vi anbefaler, da den kun lindrer symptomerne midlertidigt. Smerter går sjældent i sig selv igen, fordi du lader dem stå til.

I stedet tager vi fat i den bagvedliggende årsag. Vi behandler ikke symptomer, men tilbyder et individuelt forløb, som har til formål at fjerne smerterne én gang for alle.

Kontakt Fit&Sund Fysioterapi nær Glostrup for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig tilbage til en aktiv tilværelse uden smerter.