Fysioterapi Ballerup

Mange mennesker lever et liv med smerter og skader, som forhindrer dem i at leve et aktivt liv.

Smerterne kan være så alvorlige, at de hæmmer dig i hverdagen, men sådan behøver det heldigvis ikke at være.

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Ballerup er vi specialiseret i fysioterapeutisk behandling af en bred vifte af smerter, skader og lidelser.

Vores dygtige fysioterapeuter behandler bl.a. rygsmerter, nakkesmerter, knæsmerter og sportsskader, og vi kan også hjælpe dig.

Når du vælger os til fysioterapi nær Ballerup, får du tildelt en uddannet fysioterapeut, som laver en grundig undersøgelse af de bagvedliggende årsager til dine smerter.

Derfor starter alle forløb med en diagnosticering i en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor vi finder frem til roden af problemet.

Når vores dygtige behandlere kender til årsagen, kan vi behandle dine smerter effektivt, så du kan komme tilbage til den aktive livsstil, du fortjener.

Vi tilrettelægger en personlig og manuel behandling, som tager udgangspunkt dig, din krop og dine udfordringer.

Vi baserer vores fysioterapeutiske behandling på tre kerneværdier

Vores fysioterapeuter nær Ballerup er bevidste om, at de ikke kan udrette mirakler. En smertefri tilværelse er ikke noget, man opnår fra den ene dag til den anden.

Det kræver hårdt arbejde, men vi er sikre på, at du efter forløbet vil have en langt større livsglæde end før, du startede i behandling.

Vi behandler ikke symptomer, men tager fat ved roden af problemet.

Når du vælger Fit&Sund Fysioterapi nær Ballerup, får du et dedikeret team af kompetente hænder, der sætter dig i centrum.

Alle på vores team har stor erfaring og den rette viden til at kunne hjælpe dig sikkert og effektivt gennem hele forløbet.

Vi er i klinikken bevidste om, at vores fysioterapi, behandling og genoptræning gør en forskel for vores patienter.

Derfor baserer vi vores behandlinger på tre kerneværdier, der er gennemgående for alt, vi laver.

Fit&Sund Fysioterapi nær Ballerup tager udgangspunkt i følgende værdier:
  • Nærvær: Nærvær er et utroligt vigtigt parameter, når det kommer til fysioterapi og behandling af smerter, skader og lidelser. Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Ballerup er det dig og dine udfordringer, som er central i behandlingen. Derfor er alle behandlinger også individuelle. Vi sammensætter i fællesskab en personlig behandlingsplan, som har til formål at få bugt med smerterne én gang for alle.
  • Sundhed: Sundhed handler ikke bare om din krops fysiske tilstand. Det er vigtigt, at det hele går op i en højere enhed, og derfor vægter vi den fysiske, mentale og sociale sundhed lige højt i behandlingerne. Vi tager vores professionelle behandlerrolle seriøs, og ønsker at bidrage til øget sundhed på alle parametre.
  • Viden: Kilden til en succesfuld behandling og genoptræning, som har den ønskede effekt, er viden. Alle fysioterapeuter på vores team hos Fit&Sund Fysioterapi nær Ballerup har den rigtige uddannelse og den rette erfaring til at sikre dig en effektiv behandling – og vi sørger naturligvis for at holde os ajour med den nyeste viden på området.

Sådan kommer du i gang med fysioterapi nær Ballerup

Måske er du vendt slukøret hjem fra egen læge, hvor du har fået at vide, at du skal holde dig i ro og måske dulme smerterne med smertestillende medicin.

Det er på ingen måde en behandling og diagnostik, som vi anbefaler i klinikken, da der kun er tale om symptombehandling.

Smerterne går ikke væk, fordi du forholder dig i ro. I stedet er løsningen at finde frem til alle former for årsager, der danner grundlag for generne.

På den måde er vi i stand til at sammensætte et behandlingsforløb, som har til formål at fjerne smerterne.

Book en samtale med os på telefon 92 44 93 19 eller nedenstående kontaktformular, hvis du er interesseret i at høre mere om behandlingen.