Fysioterapi Hvidovre

Lever du et liv med smerter og et nedsat funktionsniveau i bevægeapparatet? Sådan behøver det naturligvis ikke at være.

Uanset, om du døjer med rygsmerter, nakkesmerter, knæsmerter og sportsskader, kan vi hjælpe dig med individuel behandling.

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Hvidovre får du en personlig fysioterapeut, som sætter sig grundigt ind i dine udfordringer.

Vores ambition er at hjælpe dig tilbage til en smertefri tilværelse fyldt med velvære og smidighed – også selvom du har været forbi lægen, som ikke kunne hjælpe dig.

Fysioterapeuten tilrettelægger en individuel behandling, som tager udgangspunkt i netop dig, din krop og dine udfordringer.

Uanset om vi behandler eller genoptræner, er det dig, der er i centrum.

Når du vælger os til fysisk træning, fysiurgisk massage og fysioterapi nær Hvidovre, kan du forvente et dedikeret team af fysioterapeuter, som går hele vejen.

Vi kan ikke udrette mirakler, men vi kan finde ind til dét, der er årsag til dine smerter, så vi i fællesskab kan løse dine udfordringer i dagligdagen én gang for alle.

Vi symptombehandler ikke vores patienter, men tager fat ved roden om problemet.

Et sundt værdigrundlag er nøglen til succes

Hos Fit&Sund Fysioterapi i nærheden af Hvidovre er vores fysioterapeuter dedikerede i alt, hvad de foretager sig.

Vi er bevidste om, at vores behandlinger gør en altafgørende forskel for dig – både på kort og lang sigt.

Derfor er vores fysioterapi og genoptræning baseret på tre kerneværdier, som ligger til grund for alle vores behandlinger.

Hos os kan du forvente et forløb med fokus på nærvær, sundhed og viden.

Alle vores behandlinger tager udgangspunkt i følgende værdier:
  • Nærvær: Vi lægger vægt på den personlige relation til patienten. Det er vigtigt for os, at du er tryg ved os, og det er du kun, hvis dine udfordringer er i centrum. Derfor sammensætter vi i fællesskab en nærværende og personlig behandling, som har til formål at komme smerterne til livs én gang for alle.
  • Sundhed: Sundhed er ikke bare en krop i balance. Det er vigtigt, at den fysiske, mentale og sociale sundhed går op i en højere enhed. Det produkt, vi tilbyder til dig som patient, er sundhed – og vores målsætning er at bidrage til sundhed på alle parametre, så du kan leve en sundhed tilværelse fyldt med velvære.
  • Viden: Vi er bevidste om, at den absolut vigtigste kilde til succesfuld fysioterapi, er viden om bl.a. ryggens anatomi. Derfor er alle fysioterapeuter på vores team uddannede til den funktion, de varetager i klinikken. Samtidig har de den praktiske erfaring til at kunne behandle dig effektivt.

Fysioterapi nær Hvidovre med fokus på individuel behandling

Den rigtige behandling og træning er en forudsætning for, at du slipper fri for dine smerter.

Hos Fit&Sund Fysioterapi nær Hvidovre tilbyder vi et dedikeret træningsforløb, som er forankret i et sundt værdisæt, den nyeste viden på området samt den nødvendige erfaring.

Vi kan hjælpe dig, selvom du allerede har været forbi lægen. Måske har du fået at vide, at der ikke er noget at gøre, eller at hvile og smertestillende medicin er vejen frem.

Problemet er, at det ikke har nogen langvarig effekt. Det fjerner ikke problemet, men fjerner smerterne midlertidigt.

Når du vælger os til fysioterapi nær Hvidovre, finder vi frem til den årsag, der danner grundlag for dine smerter.

Når vi har fundet årsagen, skræddersyer vi et forløb, som én gang for alle fjerner dine smerter.

Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig tilbage til den aktive tilværelse, du fortjener.