Sales Development Representative/ Aftalebooker søges

Er du interesseret i at tilslutte dig vores fantastiske hold? Vil du være med til at ændre folks liv for altid?

Vi søger en engageret person til salg-& klienterhvervelse, der vil have massiv påvirkning på både virksomhedens udvikling og de klienter vi hjælper.

Bliv en del af et fantastisk team

ROLLEN

Leder du efter en mulighed indenfor salg, hvor du kan være en del af en voksende virksomhed, og have en massiv påvirkning på både virksomhedens udvikling, og de klienter vi hjælper? Elsker du ideen om at sælge gennem relations skabelse og pleje relationer med klienterne for at hjælpe dem? Er det bedste i verden, du ved at snakke med varme leads af høj kvalitet, og ser du hvert nyt opkald som en ny positiv mulighed for at ændre et andet menneskets liv for evigt?

Da vi er en fysioterapiklinik i hastig vækst, leder vi nu efter en junior salgsperson/aftalebooker, der har lyst til at blive en del af teamet – der består af medarbejdere, der præsterer på højeste niveau!

I denne rolle vil du arbejde med inbound leads, der kommer ind som resultat af vores direct respons markedsføring eller potentielle klienter, der henvender sig til klinikken, for at booke aftaler. Du vil arbejde med at svare på spørgsmål fra klienter omkring ydelser/service/hjælp, følge op på anmodninger, sende information ud til klienterne og assistere med at vedligeholde integriteten af virksomhedens database.

Du SKAL have tidligere erfaringen indenfor SUCCESFULD BOOKING AF BETALTE AFTALER/KONSULTATIONER og/eller andet relevant telefonsalgserfaring. Ansøg venligst KUN, hvis du har været SUCCESFULD i rollen som aftalebooker/salgsmedarbejder og/eller telefon/salg og opfølgning – da dine primære resultater i rollen er at sikre mindst 15-20 kvalificerede aftaler pr. mdr.

Denne rolle tilbyder en solid basis løn plus bonus og provision – der yderligere kan løfte din løn til over 30.000+ kr. pr. mdr. Du vil blive en del af en fantastisk arbejdsplads, og samtidig arbejde med et portfolie af glohede leads, gennem brugen af et fantastisk CRM-system – Infusionsoft/Keap, der gør det at ringe til leads hurtigt, nemt, og sender antallet af opkald (og din provision) til nye højder.

HVEM ER VI

Fit&Sund Fysioterapi er en hurtigt voksende fysisk fysioterapiklinik, der har oplevet en hurtig vækst i de sidste par år. Vores markedsføringsindsats har hjulpet os med at vokse til det sted, vi er i dag, og vi har nu en god position til en dygtig salgsmedarbejder, der kan komme ind og konvertere vores glohede leads, så vi kan vokse endnu hurtigere.

Vi tror helhjertet på uddannelse, og tilbyder en enorm mængde af træning, undervisning og coaching. Dette er en fantastisk karrieremulighed, hvor du vil opleve at blive støtte enormt undervejs.

Denne position er perfekt for en, der ønsker at være succesfuld og resultatorienteret, og samtidig ønsker mulighed for karriereudvikling, stigning i graderne og trives på en arbejdsplads, hvor tingene går hurtigt, og hvor vi elsker at holde hinanden ansvarlige. Du vil indgå i et blandet team, hvor alle har det samme til fælles – At hjælpe og servicere kunden til at træffe den bedste beslutning omkring deres helbred.

MISSIONEN FOR SALG- & KLIENTERHVERVELSE / AFTALEBOOKER

At sikre mindst 15-20 kvalificerede aftaler pr. måned, der er BOOKET IND og MØDER OP til deres betalte førstegangskonsultation eller gratis konsultation.

TOP 3-5 RESULTATER FOR POSITIONEN

 1. Personligt generere et minimum på 15-20 nye klienter (guld-/sølvindledende undersøgelse eller gratis konsultationer) pr. måned.
 2. At generere MINDST 5 henvisninger pr. måned ved at ringe tilbage til tidligere klienter og spørge hvem de kunne sende en gratis rabatkupon/pakke til.
 3. At reaktivere mindst 5 klienter hver eneste måned, der ikke har været forbi klinikken indenfor de sidste 12 måneder.
 4. At ”redde” 3 drop-offs eller anmodninger om at aflyse pr. måned.
 5. At følge op på klienter 30 dage efter, at de er blevet afsluttet, og finde 2 hver måned, der har brug for at komme tilbage.

DETTE ER EN FANTASTISK MULIGHED FOR EN DER:

 • Har mindst et års erfaring i en vellykket salgsposition, fortrinsvis booking af aftaler i et forretnings-til-kundemiljø.
 • Kan lide at arbejde i en lille virksomhed, hvor dine input, bidrag og ideer direkte vil påvirke virksomhedens vækst og succes.
 • Elsker et hurtigt tempo, INGEN DRAMA-miljø, hvor kontorpolitik er at, sladder, svigt og negativitet IKKE tolereres.
 • Nyder at hjælpe klienter og tale med mennesker.Ønsker en virksomhed, der giver deres salgsperson en stor opbakning via MARKEDSFØRING til supportere deres indsats (du ringer kun til VARME / KVALIFICEREDE leads).
 • Har ekstrem opmærksomhed på detaljer og er meget organiseret; i denne rolle er det vigtigt at sikre sig, at alle områder opdateres korrekt i databasen.
 • Er en hurtig, selvmotiveret lærenem person og ønsker at arbejde for en virksomhed, der vil investere i deres læring og færdighedsudvikling (vi ØNSKER, at du lærer og bliver bedre).
 • Ikke ønsker at rejse i længere tid og foretrækker at tale med folk over telefonen for at planlægge aftaler eller give svar.
 • Ønsker en position, der tilbyder stigende indtjening og karrieremuligheder; vi ønsker mennesker, der er interesseret i vækst, læring og bliver en del af vores team på lang sigt.
 • Fremragende projekt- og tidsstyringsevner.
 • Har en evne til at arbejde for at overholde tidsfrister (ofte) under pres.
 • Fremragende verbale og skriftlige kommunikationsevner.
 • Evner at bruge Microsoft Excel, CRM-systemer og Microsoft Office.
 • Overholder forpligtelser: Lever op til verbale og skrevne aftaler uanset personlige omkostninger.

LOKATION

Denne rolle indenfor salg finder sted på vores klinik – Fit&Sund Fysioterapi, Roskildevej 16A, 2620 Albertslund.

KOMPENSATION

 • Konkurrencedygtig grundløn efter aftale.
 • Bonus/provisionsstruktur, der vil bringe din årlige løn langt over 320.000+ kr.
 • Du er ansat som funktionær med deres gældende regler.
 • Virksomheden vil også tilbyde 10 % i pension.

ANSVARSOMRÅDER & ARBEJDSOPGAVER

 • At ringe til og følge op på indkommende leads ved at følge de interne salgsmanuskripter, og AUTOMATISEREDE opfølgningsprocesser, der er bygget til dig i forvejen.
 • Lave 100+ kald om dagen for at følge op på potentielt interessede klienter, der har lavet anmodninger om vores forskellige services – Med det hovedformål at booke indledende undersøgelser/gratis konsultationer til vores fysioterapeuter.
 • Korrekt brug af TAGS og opdatere alle resultaterne af opkaldene via vores CRM-system Infusionsoft (fx ikke kvalificeret, booket tilbageringning, ikke interesseret osv).
 • At bekræfte undersøgelse/behandling eller gratis konsultationer, og hvis passende, ombooke dem.
 • At følge op på klienter, der ikke møder op til deres behandling eller melder afbud (og ikke kommer tilbage)
  At manuelt holde styr på kald og aktiviteter, såvel som at sammenfatte og aflevere rapporter over resultater/aktiviteter til manager.
 • At sende forskelligt materiale/tekst/print ud, for at øge succesraten for konverteringer.
 • At ringe til vores ”kerne kunder” og spørge om henvisninger/anmeldelser eller ringe til dem for at fortælle om månedlige kampagner, der finder sted på klinikken.
 • At assistere klinikken og de andre medarbejdere i afholdelse af workshops og events udenfor klinikken.
 • Udvikle en dyb forståelse for alle produkter og service, vi tilbyder, og samtidig være i stand til at overkomme eventuelle indvendinger (fx pris/penge, tid osv).

SÅDAN ANSØGER DU

Ansøg venligst KUN, hvis du har mindst et års erfaring indenfor salg og kundeerhvervelse. Det foretrækkes, at du har booket aftaler i et virksomhed-til-kunder (BTC) miljø. Du skal kunne bevise en tidligere optegnelse for succes i en Sales development representative rolle, telemarketing eller telefonsalgsrolle.

For at ansøge, skal du sende dit CV samt en ansøgning, der detaljeret forklarer, hvorfor du tror, at du vil være et godt match til vores team. Du kan også ringe til vores klinik for mere information.

ANSØG STILLINGEN

Du kan sende CV + ansøgning til albertslund@fitogsundfysio.dk.
Du kan også ringe til vores klinik for mere information på 92 44 93 19.

fysioterapeut

Om Fit&Sund Fysioterapi Albertslund

Fit&Sund Fysioterapi Albertslund er grundlagt af Tim Madsen

Vi er en fysioterapiklinik i hastig vækst.

Vi tror på, at mennesker i alderen 40+ burde have meget bedre adgang til god behandling, der kan hjælpe dem med at forblive aktive, bevægelig og fri for smertestillende medicin.

Vi tror helhjertet på uddannelse, og tilbyder en enorm mængde af træning, undervisning og coaching. Dette er en fantastisk karrieremulighed, hvor du vil opleve at blive støtte enormt undervejs.

Vi holder til i vores lækre lokaler på Roskildevej i Albertslund.

Er det dig vi skal ansætte?

Send os dit CV på mail.
Eller ring for at høre mere om stillingen.