VI HAR 10+ ÅRS ERFARING MED BEHANDLING AF RYGSMERTER

Udfyld formularen herunder og få en dybdegående rygundersøgelse til kun 375 kr. (normalpris 875 kr.)

Sådan eliminerer du rygsmerter og lændesmerter fra dit liv

Hør hvad glade klienter fra Fit&Sund Fysioterapi Albertslund fortæller

Se venligst videoerne, og nyd klient succeshistorierne, fra andre lige som dig, der har været hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund – Og gik der fra gladere og sundere end de havde turde håbe på, kun i løbet af få uger.

Få en dybdegående rygundersøgelse til kun 375 kr. (normalpris 875 kr.)

Hvorfor fortsætter mine rygproblemer?

Hvis du har smerter i ryggen, stivhed eller ømhed – Så er det meget fristende at tro, at det er ingenting, og at det vil gå væk af sig selv. Du har måske lyst til at ignorere det, fordi du nok bare har sovet ”forkert”, eller det er muskelspændinger og stivhed, som ”alle” i din alder lider af …

Der er ingen logisk forklaring på, hvorfor det skete – men det lader ikke til at gå væk!
Hvis det er sket for dig, så er du ikke alene – Og vi hører den historie hele tiden. Faktisk er smerter i ryggen, lænden og discusprolaps det MEST almindelige problem, vi ser på vores fysioterapiklinik i Albertslund.

Og når det kommer til at leve med rygsmerter, vil alle gerne vide:

“Hvorfor sker det for mig?”…

eller

​”Hvorfor lider jeg stadig af rygsmerter, når jeg nu har fundet mig i det i 6 måneder (måske mere)?”

De fleste mennesker oplever dette, når de får ondt i ryggen – De tror, at det nok skal gå væk af sig selv.

At de vil vågne op en morgen, og det på ”magisk” vis er forsvundet, og alting vil være som før … Men 6 måneder senere har de stadig problemer med ryggen – Ofte er det blevet værre med tiden.

Lyder det som dig?

En anden ting vi rigtig ofte ser på vores fysioterapiklinik er, at folk går til læge. Her fortæller lægen dem, at de skal hvile sig og ”prøve de her smertestillende” og ”se hvordan det går”.
Men det er sjældent det bedste råd, og når de vender tilbage 6 uger senere, har deres rygsmerter ikke ændret sig. Så sker det værste – De får endnu en recept på smertestillende, denne gang endnu stærkere og bliver bedt om at hvile sig MERE. Dette er vanvid, og er med til at forklare, hvorfor så mange mennesker i alderen 40+ lider af kroniske rygsmerter.

Er netop denne ting sket for dig?

Hvad er grunden til, at smerterne varer længere end de burde? Det er nemt at blive forvirret, fordi du har fået forskellige ting at vide af forskellige mennesker. Der er en masse mennesker derude, der gladeligt deler ud af deres råd – Det er bare ikke alle råd, der er gavnlige.

Måske tror du, at dine rygsmerter er forårsaget af at gøre noget specielt – som at løfte eller sove akavet – Men i virkeligheden er de forårsaget af årevis af manglende træning, pleje af din krop, med for lidt bevægelse og dårlige vaner. Løftet eller den akavet nattesøvn var bare EFFEKTEN af det.

Hvis du ikke ved, hvad du har med at gøre, kan rygsmerter være meget forvirrende. Derfor ender mange mennesker med at give op, og bare acceptere at det er ”en del af livet” – som om det er normalt, og bare ”sådan det er”.

Har du det også på den måde?

Hvis du på nuværende tidspunkt lever med rygsmerter, er her 7 grunde til, hvorfor det varer længere end det burde:

Hvis nogle af disse ting er sket for dig – Vil vi rigtig gerne invitere dig til at en dybdegående rygundersøgelse til kun 375 kr. (normalpris 875 kr.) hos en af vores fysioterapeuter.

Hvordan slipper jeg af med rygsmerterne?

”Hvad kan jeg gøre for at komme af med MINE rygsmerter hurtigt?”…

Her er 4 ting, du kan gøre:

Hvis du gerne vil vide hvordan holdet hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund kan hjælpe dig til et liv med færre rygsmerter – Vil vi gerne invitere dig til at starte med en dybdegående undersøgelse til kun 375 kr.

Hvordan kan I hjælpe mig?

Så det næste spørgsmål er:

”Hvordan kan det at vælge en fysioterapeut hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund, hjælpe dig med at komme af med dine rygsmerter – i løbet af de næste par dage?”
Her er blot nogle af de ting, vores fysioterapihold kan gøre for dig:​

Helt basalt kan vi hjælpe dig tilbage til et liv fri fra de forbandede kroniske rygsmerter.

Hvis du gerne vil vide hvordan holdet hos Fit&Sund Fysioterapi Albertslund kan hjælpe dig til et liv med færre rygsmerter – Vil vi gerne invitere dig til at starte med en dybdegående undersøgelse til kun 375 kr.