Du modtager “Ekspertens hemmeligheder” i din indbakke indenfor ganske kort tid

En aller sidste ting, inden du er færdig med dit køb...

Det her er et engangstilbud, du aldrig får igen til samme pris
- spar 50% NU

Ville du ønske, at du havde en trin-for-trin guide til at behandle dine fysiske smerter selv, der var så nem og simpel, at det sparede dig tid, penge på behandling og frustrationer over symptomlindring uden varig effekt?

Så er dette nye onlinekursus for dig

Genkender du følgende:

 • Du har prøvet flere forskellige former for behandling – fysioterapi, massage, akupunktur osv. Men intet har haft en varig effekt
 • Frustrationen ved at gå i gang med øvelser for at få det bedre, men du oplever kun, at det bliver “lidt” bedre 
 • Du længes efter det liv, du havde før smerterne, hvor du kunne meget mere
 • Frustration ved at smerterne tapper dig for energi og efterlader dig i en dårlige og mindre energisk version af dig selv
 • Du ved ikke hvordan du skal komme ud af situationen – Du synes jo, at du har prøvet “alt”

Hvis du kender det, så er her 2 nyheder - En dårlig og en god.

Først den dårlige: 

Du gør det forkerte. Og endnu værre: Det bliver ikke anderledes før du holder op med at gøre det samme eller tro, at det er alle andre, der skal løse dine smerter. Jeg ved godt, at det er provokerende og svært!

Beklager at jeg stikker fingrene ned i noget, der gør ondt, men det er desværre et smertefuldt faktum. Der er alt for mange mennesker, der glemmer de helt simple og kedelige ting, der virker. Mange leder efter quick-fixes, hurtige løsninger eller er alt for afhængige af behandlere, fordi de ikke kender de enkle, men afgørende strategier og metoder til at reducere fysiske smerter. 

 

Den gode nyhed er: 

Det kan læres (jo, det kan det – metoderne og principperne er mere enkle, end du lige tror). De er faktisk så simple, at det ikke kræver en sundhedsfaglig uddannelse at forstå. Derfor tør jeg godt love dig, at du kan lære det på bare én weekend. 

På dette online-kursus har jeg kogt en boullionterning af mere end 6 års erfaring med behandling af klienter med fysiske smerter. Uanset om det har været smerter i ryggen, smerter i knæene eller nakken. Endda folk med smerter fra slidgigt – der har fået at vide af lægen, at det kræver en operation.

I online-kurset tager jeg dig igennem den typiske metode og de 4 vigtigste principper, du skal kende. Jeg peger også på alle de steder, hvor de typiske fejl ligger (allerede her vil du få en indsigt i konkrete ting, som du kan gå i gang med, med det samme.) Samtidig vil du finde ud af, at alting er vigtigt. Men alting er ikke lige vigtigt! Så når du starter med det vigtigste FØRST, så kommer reduceringen af smerterne hurtigere. 

 

Så hvad gør det her online-kursus dig i stand til (indenfor 4 timer)?

Reducer fysiske smerter - website (kvadratisk))

Reducer dine fysiske smerter

En trin-for-trin guide og online-kursus

Perfekt for dig, hvis du kan genkende et eller flere af følgende punkter:

 • Du oplever at smerterne kommer tilbage igen og igen
 • Du har lyst til at reducere din smerte – Men ved ikke hvordan
 • Du har lavet øvelser fra fysioterapeuten eller Youtube – De virker ikke
 • Du har prøvet en eller flere former for behandling – Uden varig effekt 
 • Du har fået at vide, at det er slidgigt – “det må du leve med”
 • Smertestillende piller har ikke længere en effekt på smerterne
 •  Smerterne forstyrrer din nattesøvn og frarøver livskvalitet og energi

Når du har fuldført turen gennem dette online-kursus, vil du opleve...

 1. At du kender dig selv, dine fysiske smerter og din “klienttype” bedre end nogensinde før.
 2. At du forstår sammenhængen i hele din krop, og hvordan ubalance kan betyde fysiske smerter i et område (knæ, ryg, skulder mm.).
 3. At alting er vigtigt i behandling af smerter – MEN alting er ikke lige vigtigt! Nu ved du præcis, hvor du skal starte og prioritere.
 4. At du ved hvordan du kan få (længerevarende) resultater, og blive fri for at bruge tid og penge på behandlinger (med kort effekt).
 5. At ikke længere ser de fysiske smerter som en begrænsning i hverdagen – fordi du forstår hvad det er og hvorfor det gør ondt.

Forestil dig hvor fedt det vil være, hvis du selv kan behandle dine fysiske smerter en gang for alle? Du behøver ikke længere at bruge tid på behandlinger uden varig effekt, spilde timevis af tid på at gennemsøge nettet for “råd og vejledning” og hurtige løsninger, der reducerer smerterne.

Og tro mig, når jeg siger:

I løbet af de næste tre, fire, fem uger bliver det så meget nemmere, når først du forstår det fulde billede og ikke kun symptomet eller diagnosen. Når du har fået de nye rutiner og vaner under neglene og kan se sammenhængen, så vil du opleve at dine fysiske smerter bliver reduceret. Og det får du med dette online-kursus!

Indholdet i online-kurset er baseret på 6+ års professionel arbejde med behandling af fysiske smerter

Producenten bag er specialist i behandling af fysiske smerter Tim Madsen

Jeg har mere end 6 års erfaring med behandling af fysiske smerter. Mit team og jeg har behandlet mere end 1500 klienter med succes på min klinik i Storkøbenhavn. 

Udover behandling 1-til-1 med klienterne deltager jeg også aktivt i vidensdeling og sparring med osteopater, læger, fysioterapeuter, personlige trænere mm., for at indhente viden og læring fra flere sider. 

Online-kurset er en boullionterning af den bedste og vigtigste viden for, at du med garanti kan lykkedes med at reducere dine smerter.

Din investering for at reducere dine fysiske smerter og få livskvaliteten og overskuddet tilbage er:

Kr. 500,00

Betal det hele i dag eller betal i 2 rater - Få hele online-kurset til download nu

Slå til nu! (normalt koster det 999 kr på hjemmesiden)

Og hov: Det er det samme, som du skal betale for en-to behandlinger hos en osteopat, kropsterapeut, akupunktur eller fysioterapeut. Som ikke kender disse effektive principper. Og selv hvis de gjorde, ville de ikke nå både at behandle dig og fortælle dig om dem samtidig på en-to behandlinger.

Og endnu værre: Hvis du nu skulle transportere dig til og fra behandlingen, ville det også koste både i brændstof og tid – og du vil formentlig ikke få en varig effekt af det, før du kender principperne, prioriteterne og handlingsplanen, der er altafgørende for at reducere dine fysiske smerter. 

Det lærer du i det her online-kursus, der tager en eftermiddag  at gå igennem. Herefter kan du gå direkte i gang med at skabe de resultater, du – eller dine nærmeste? – lige nu savner. 

Sådan foregår online-kurset

“Sådan får du succes med at reducere dine fysiske smerter” er et online-kursus

Det betyder, at du ikke skal transportere dig hen til en behandler og bruge tid i begge ender af behandlingen. 

Det eneste, du skal bruge, er en internetforbindelse eller dækning på din mobil – Så er du i gang. Vi anbefaler, at du gennemgår online-kurset på en computer, for at holde det mest overskueligt. Så du kan også tage noter med en kuglepen/papir samtidig. Tag kurset i din yndlingsstol, derhjemme, i sommerhuset, i toget eller på et fly – Du bestemmer. 

Alle moduler og lektioner består af videoer, PDF’er, som du får adgang til i samme sekund, du køber kurset. Gå i gang med det samme – eller vent til du har bedre tid. 

Når du først har købt og betalt kurset, så har du fri adgang til det hele præcis, når du vil, hvor du vil – og alle de gange, du vil. 

Stadig lidt i tvivl om, du skal slå ?

Mangler du de sidste argumenter for, hvorfor "Sådan får du succes med at reducere dine fysiske smerter" skal være din næste (forhåbentlig sidste) investering?

 • Fordi du tjener pengene hjem igen ved ikke at betale for behandlinger og smertestillende piller. 
 • Fordi det du lærer her kan bruges resten af livet og vil minimere risikoen for at de smerter vender tilbage eller nye og endnu værre smerter kommer i årene fremad
 • Fordi du fortjener et mere smertefrit liv, hvor du kan gøre mere af alt det, du elsker – Gå ture i naturen, være aktiv med dine børn/børnebørn, sove ordentligt eller have mere overskud og energi i hverdagen. Bliv en endnu bedre version af dig selv.  

Husk, du er dækket af vores 100% tilbage-betalingsgaranti

Kan du ikke lide onlinekurset, så kan du frit bede om pengene tilbage. Dette skal gøres indenfor 48 timer.