VIL DU GERNE HAVE EN BEDRE BALANCE OG REDUCERE RISIKOEN FOR AT FALDE?

ELLER UNDGÅ EN SITUATION, HVOR DU IKKE SELV KAN KOMME OP IGEN ELLER VÆRE I OVERHÆNGENDE FARE FOR AT BRÆKKE HÅNDLEDDET ELLER HOFTEN?

Så er vores BalanceFit hold HELT perfekt for dig!

OPSTART: 6. Marts 2023

(Træning hver mandag & torsdag kl 10.30-11.30)

Vi har skabt det her hold specifikt til dig, som ønsker at opnå bedre balance, mere sikkerhed i din hverdag og gerne vil leve et aktivt og bevægeligt liv, hvor du kan bibeholde din selvstændig, komme omkring og ikke skal være bange for at falde uden at kunne komme op igen.

Vores BalanceFit hold, er et 8 ugers forløb, der giver dig en sikker og meget effektiv træning af både din balance og af dine ben, det er en meget vigtig forudsætning for at reducere risikoen for fald. 

Vores instruktører er erfarne og kvalificerede trænere, der arbejder med at forbedre din bevægelseskoordination, styrke dine muskler i dine ben, mave, ryg, samt øger bevidstheden om kroppens position, så du får en styrket balance. 

Træningen på balanceholdet foregår i sikre omgivelser og bliver tilpasset dit specifikke behov, niveau og mål. Det her forløb er meget mere end bare et balancehold. 

Det er en læringsrig oplevelse, der vil styrke din selvtillid og give dig tryghed i, hvordan du skal begå dig sikkert i hverdagen – og hvordan du IKKE er i overhængende fare for at falde, der kan have alvorlige konsekvenser!

Vidste du, at ca. 35% af alle voksne over 65 år, der bor i eget hjem, er i risiko for at falde. Derudover viser undersøgelser at ca. 30% af alle voksne over 65 år, som bor i eget hjem, allerede har været faldet indenfor det seneste år. 

Hvis du allerede er en del af statistikken, så er det her balancehold perfekt for dig, eller hvis du føler dig lidt usikker på benene, er begyndt at gå langsommere eller føler dig usikker om aftenen, når det bliver mørkt, så kan du markant reducere risikoen for at falde ved at deltage på balanceholdet

Hvem er det her balancehold perfekt for?

Det her forløb med fokus på faldforebyggelse er perfekt for dig, hvis du: 

  • Er i alderen 65+ og enten føler dig usikker på benene eller har været faldet indenfor de seneste 2-3 år.
  • Gerne vil genvinde sikkerheden i hverdagen, så du kan være mere selvstændig og aktiv.
  • Bekymret for at falde, og ikke kunne komme op igen.
  • Er begyndt at gå langsommere, tage kortere skridt, holder i tingene eller støtter dig til en stok/rollator.
  • Har kroniske sygdomme eller tilstande, der kan påvirke balance og koordination, såsom Parkinsons sygdom, diabetes eller knogleskørhed.
  • Ønsker at øge din selvtillid og selvværd ved at forebedre din fysiske form, styrke og balance.

Hvad får du med i dit 8 ugers forløb:

BalanceFit er et gennemtestet forløb, der markant har øget balancen hos mennesker i alderen 65+ og forebygge utallige fald.

I dette forløb på 8 uger vil du lære specifikke, fundamentale og øvelser til balance, der er designet af specialister i balanceproblemer – og faldforebyggelse. 

Du vil kunne reducere risikoen for at falde, få din styrke tilbage i benene og få en bedre balance, der vil gøre, at du føler dig mere sikker og selvstændig.

Vi har valgt at lave et balancehold med KUN 12 deltagere på, for at vejlede dig specifikt ift. dine balanceproblemer, behov og mål. 

Dette forløb er ikke for alle – det kræver, at du ansøger om en af vores pladser først (vi har kun 12 pladser tilgængeligt) – Derefter vil en af vores specialister kontakte dig, for at sikre sig, at det passer til dig og det er den 100% rigtige beslutning.

Det er GRATIS at ansøge om en af pladserne!

Er det nu du skal reducere risikoen for at falde og styrke din balance?

Så skal du sikre dig en af vores KUN 12 pladser på vores BalanceFit forløb ved at ANSØGE NU!

SAMLET VÆRDI = 4192 kr.

DIN INVESTERING: 2495 KR.